ULTEM ™ (PEI)

ULTEM ™ er på grund af unikke materialegenskaber som lav antændelighed og toksicitet højt værdsat og godkendt af flyproducenterne og jernbanebranchen.

For at opnå høj printkvalitet er det nødvendigt at køre printsprocessen i et opvarmet kammer. Minimumstemperaturen skal være 170 ° C, og varmen skal fordeles jævnt. 3d-Print med dette materiale kræver også en opvarmet byggeplade. 3DGence INDUSTRY F420 3D-Printer er et perfekt valg til ULTEM.
WORKS WITH
F420

ULTEM ™ 9085 Egenskaber

Dets unikke egenskaber inkluderer høj temperaturbestandighed, selv op til 180 ° C, modstand mod naturlige og syntetiske opløsningsmidler, høj dielektrisk styrke og god varmeledningsevne. PEI sammenligning med PEEK og PEKK viser lidt lavere styrke, stabilitet og krybemodstand.
På grund af dets egenskaber bruges materiale i vid udstrækning inden for jernbane-, rum- og bilindustrien. 3D-Printede ULTEM-dele bruges som udskiftning af metaldele.
Dette materiale er også kendt som PEI (polyetherimid). Filamentet kan fremstilles af mange forskellige polymerkvaliteter, mest almindeligt er AM9085F.
ULTEM ™ 9085 er et varemærke tilhørende SABIC.

Kontakt os for yderligere oplysninger på e-mail 3dinnovation@3dinnovation.dk eller ring +45 28556867