Polyamide (Nylon, PA)

Nylon har meget høj trækstyrke. Materialet er stærkt og har gode tribologiske egenskaber. Materialet har desuden god elasticitet og en lav vandoptagelighed for de 3D Printede modeller. Den mest almindelige kvalitet af filamentet er PA6.

PA6

3DGence PA6, er udviklet industrielle applikationer. Materialet er stærkt og har gode tribologiske egenskaber, har god elasticitet og lav vandoptagelighed for de 3D-printed modeller.

KOMPATIBEL MED
F340

CoPA

PolyMide ™ er en familie af Nylon / polyamid-baserede filamenter.

Produceret med Polymakers Warp-Free ™ -teknologi. PolyMide ™ filamenter har unikke tekniske egenskaber for Nylon og er let et 3D-Printe. PolyMide ™ CoPA er baseret på en copolymer af Nylon 6 og Nylon 6,6.

Filamentet kombinerer fremragende styrke, sejhed og varmebestandighed.
KOMPATIBEL MED
F340

PA-CF

Dette industrielle materiale er meget kemisk og varmebestandigt. Sammenlignet med standard PA-materiale er den kulstoffyldte nylon mindre modtagelig for termisk krympning. Det er lettere at kontrollere materialet under 3D-Printning.
PA6 er hovedingrediensen i dette filament, og der er ca. 20% tilsætning af carbonfiber.
PA-CF er velegnet til HF-printmodulet til INDUSTRY F340
KOMPATIBEL MED
F340

PA6-GF30


PA6-GF30 er en polyamid 6-copolymer, forstærket med 30% glasfiber. Materialet viser enestående stivhed og styrke, men samtidig er skørheden meget lav. Det har en fremragende mekanisk, kemisk og termisk resistens, der gør det velegnet til en række tekniske og industrielle anvendelser. Denne kvalitet af PA6-materialet bruges i bilindustrien, da det viser særlig resistens mod brændstoffer, smøremidler, varme og høje mekaniske belastninger. Afhængig af den mekaniske belastning tåler materialet temperaturer op til 150 ° C. Dynamisk belastning og krybning er også relativt høj. Glasfiberarmerede polyamider har god evne til at dæmpe vibrationer. På grund af høje slid og friktionskoefficient er PA-GF ikke egnet til dele der skal glide i forhold til hinanden.

PA6-GF30 har en høj dimensionel stabilitet – glasfibre reducerer svind, løft og fordrejning. Lamineringen af lagene er meget stærk.

Da PA6-GF30 er meget slibende, skal du sørge for at bruge de korrekte forbrugsstoffer og den korrekte ekstruder (Printmodul).
KOMPATIBEL MED
F340

Nylon 680

Materialet er godkendt til kontakt med fødevarer. Det er nødvendigt at følge reglerne for opbevaring af Nylon-filamentet, da materialet er meget hygroskopisk.
KOMPATIBEL MED
F340

Kontakt os for yderligere oplysninger på e-mail 3dinnovation@3dinnovation.dk eller ring +45 28556867