Filamenter

Materialepyramiden

Print med de samme termoplaster, som du kender fra traditionel fremstilling. Transparent, sej, modstandsdygtig over for kemikalier eller høje temperaturer – 3DGence Certifieceret Materialedatabase har dem alle. Hvert materiale fra databasen er grundigt testet for bedste ydelse og printkvalitet. Innovative løsninger gør det hurtigere at printe med højtydende polymerer. Benyt dig af vores 3D-print procesprofiler der er direkte klar til brug. Læs mere om vores store udvalg af materialer.

Højtydende termoplaster

Enestående ydeevne. Funktionelle dele

3D-modeller, der er modstandsdygtige over for høje temperaturer og kemikalier med ekstraordinære mekaniske egenskaber. PEEK, PEKK og ULTEM bruges inden for fly-, olie- gas-, medico og bilindustrierne. Reducer omkostningerne ved traditionel fremstilling med 3D-Print med filamenter lavet af højtydende polymerer.

Advanced Engineering

Holdbare og nøjagtige dele

Test dit design med funktionelle 3D-Printede prototyper.

Print stærke dele med kulstoffyldte materialer, og udnyt de antistatiske egenskaber (ESD). Filamenterne kan bruges til at levere slutbrugsprodukter med termoplaster, som allerede bruges i dag.
CoPACF-PCPCPA-CF
Nylon 680PC-ESDPC-ABSFiberflex
Inoflex 60Flexfil 98APA-GF30

Handelsvare

Omkostningsreduktion og alsidighed

Opret prototyper til lave omkostninger hurtigt med et bredt udvalg af plast. Råvarefilamenterne giver dig stærke og præcise dele lavet af ABS, PLA, PP, ASA og mere. UV-resistent, elastisk eller bionedbrydelig, det er dit valg.
ABSASAPLAPP
Smart ABS

Supportmaterialer

Geometrikse frihedsgrader

Opnå bedre kvalitet på dine 3D-Print med dedikerede supportmaterialer. Vælg den bedste løsning fra opløselige supportmaterialer eller supportmaterialer der fjernes mekanisk. 3DGence var de første der langcerede det opløselige supportmateriale ESM-10 til PEEK og PEKK. Reducer efterbehandlingstid og -omkostninger med 3DGence supportmaterialer.
ESM-10BVOHHIPS

Prototype af vindmølle 1:50 printet i ABS og PLA

Rotor 0.75 mPrintet på:Højde: 3 M
F340
P255
ONE

Kontakt os for yderligere oplysninger på e-mail 3dinnovation@3dinnovation.dk eller ring +45 28556867